Prima Pagina > Microsites > Webkinz Despre Webkinz
In aprilie 2005 Ganz a lansat o linie de plusuri adorabile numite Webkinz. Ca urmare a succesului la nivel mondial, in septembrie 2005 a fost lansata cea de-a doua colectie, Lil’ Kinz, cu plusuri mai mici.

Fiecare animal Webkinz are atasat un cod secret ce poate fi descoperit dupa cumparare. Cu ajutorul lui, copiii se pot inregistra in Webkinz World (pe
www.webkinz.com ) alaturi de animalul ales. Acolo pot avea grija de el, il pot imbraca, il pot duce la doctor, pot juca jocuri sau pot vizita alti membrii Webkinz.
Inregistrarea in Webkinz World nu presupune divulgarea informatiilor personale ca adresa de e-mail, nume de familie sau numar de telefon.

Exista o multime de activitati in Webkinz World: o gramada de jocuri, un birou de recrutare si quizz-uri provocatoare. Copiii pot crea locuinte personalizate pentru animalele lor! Ei pot alege culorile peretilor, mobilierul si multe alte accesorii. De asemenea pot sa adauge o baie si o bucatarie functionala, gradina in care pot creste legume si fructe si multe altele.

Membrii Webkinz pot sa discute intre ei in siguranta folosind KinzChat. KinzChat este construit special pentru copii, cu o impresionanta biblioteca de cuvinte si fraze predefinite. Este usor de folosit, foarte flexibil si sigur.

Oficiul postal virtual, KinzPost, permite copiilor sa trimita ilustrate, felicitari, scrisori si cadouri online prietenilor.

Tuturor le place sa mearga la cumparaturi. De aceea Webkinz World are propriul magazin online plin cu accesorii pentru animalul tau si camera sa. Pentru a face cumparaturi la W Shop ai nevoie de bani (KinzCash). Esista diverse modalitati prin care poti sa faci rost de bani: jucand jocuri online sau raspunzand corect la diverse intrebari de cultura generala in Quizzy’s Corner.
In Arcade copiii vor gasi o multime de jocuri distractive, actualizate permament. Sectiunea Tournament permite copiilor sa concureze impotriva altor membrii si sa vada scorul realizat.
Viziteaza periodic Webkinz World. Zilnic vei gasi noi jocuri si activitati prin care poti castiga KinzCash. Toate sunt prezentate in pagina speciala: Today’s Activities.

Webkinz World este probabil unul din cele mai bune site-uri pentru copii intre 6 si 14 ani. El este foarte prietenos si interactiv. Copiii pot invata sa aiba grija de un animal de companie, vor petrece timp cu prietenii si, cel mai important, isi vor pune la incercare imaginatia.

Webkinz, The Hottest Toys With The Coolest Website!
WEBKINZ, WEBKINZ WORLD, W SHOP, KINZCASH, KINZCHAT, LIL'KINZ, are trademarks owned by GANZ
Cum caut Cum comand Cum platesc Cum primesc